Vahva muotoiluvaahto Styling Mousse strong

16,74

Artikkeli: B22012
Tavaroiden saatavuus: Saatavana

Vahva muotoiluvaahto Styling Mousse strong, sarja volumenstar Hämmästyttävä hiusten volyyymi. Vahva muotoiluvaahto Styling Mousse strong, sarja volumenstar on erinomainen apulainen hiusten muotoilussa. Hyvin luotettava tuki ja kestävyys. Kampaus säilyttää muotonsa pidempään. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Käännä pullo ylösalaisin. Levitä tarvittava määrä kosteille hiuksille ja luo hahmo föönaamalla tai anna hiusten kuivua luonnollisesti. Varotoimenpiteet: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: voi revetä kuumennettaessa. Suojaa kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotulelle tai muille sytytyslähteille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa. Koostumus merkitään pakkaukseen.

Määrä:

Vahva muotoiluvaahto Styling Mousse strong, sarja volumenstar
Hämmästyttävä hiusten volyyymi.
Vahva muotoiluvaahto Styling Mousse strong, sarja volumenstar on erinomainen apulainen hiusten muotoilussa. Hyvin luotettava tuki ja kestävyys. Kampaus säilyttää muotonsa pidempään.
Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Käännä pullo ylösalaisin. Levitä tarvittava määrä kosteille hiuksille ja luo hahmo föönaamalla tai anna hiusten kuivua luonnollisesti.
Varotoimenpiteet: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: voi revetä kuumennettaessa. Suojaa kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotulelle tai muille sytytyslähteille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa.
Koostumus merkitään pakkaukseen.