Re-bonding Express Conditioner.

18,60

Artikkeli: B14041
Tavaroiden saatavuus: Saatavana

Välittömästi vaikuttava hoitoaine suoristetuille hiuksille Berrywell Flächenzauber Re-bonding Express Conditioner. Sileiden ja kiiltävien hiusten magia! Välittömästi vaikuttava hoitoaine suoristetuille hiuksille Berrywell Flächenzauber Re-bonding Express Conditioner antaa suoristetuille hiuksille korkealaatuista intensiivihoitoa. Tehokas ja innovatiivinen vaikuttavien ainesosien kokonaisuus, jonka kationiset ainesosat helpottavat kampaamista ja antavat kiiltoa ja elastisuutta. D-pantenoli kosteuttaa hiuksia. Käyttö: levitä tarvittava määrä hoitoainetta kosteille hiuksille ja huuhtele huolellisesti. Varoitus: vältä joutumista silmiin. Vain parturi-kampaamoista. Koostumus ks. pakkaus.

Määrä:

Välittömästi vaikuttava hoitoaine suoristetuille hiuksille Berrywell Flächenzauber Re-bonding Express Conditioner.
Sileiden ja kiiltävien hiusten magia!
Välittömästi vaikuttava hoitoaine suoristetuille hiuksille Berrywell Flächenzauber Re-bonding Express Conditioner antaa suoristetuille hiuksille korkealaatuista intensiivihoitoa.
Tehokas ja innovatiivinen vaikuttavien ainesosien kokonaisuus, jonka kationiset ainesosat helpottavat kampaamista ja antavat kiiltoa ja elastisuutta. D-pantenoli kosteuttaa hiuksia.
Käyttö: levitä tarvittava määrä hoitoainetta kosteille hiuksille ja huuhtele huolellisesti.
Varoitus: vältä joutumista silmiin.
Vain parturi-kampaamoista.
Koostumus ks. pakkaus.