Kiillottava spray-hoitoaine Shine Conditioner Spray

25,42

Artikkeli: B12071
Tavaroiden saatavuus: Saatavana

Kiillottava spray-hoitoaine Shine Conditioner Spray, sarja seidentraum Toteuttaa unelman silkin tapaan säteilevistä hiuksista. Kiillottava spray-hoitoaine Shine Conditioner Spray, sarja seidentraum on ammattimainen hyvälaatuinen spray, joka hoitaa hiuksia ja antaa välittömästi kiiltoa. Hoitava yhdistelmä, joka sisältää arganöljyn, macadamia-öljyn, salvian ja vehnän versoja, suojaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa ja sileyttä. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Upean kiillon saavuttamiseksi levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa tavalliseen tapaan. Älä huuhtele. Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa. Koostumus merkitään pakkaukseen.

Määrä:

Kiillottava spray-hoitoaine Shine Conditioner Spray, sarja seidentraum
Toteuttaa unelman silkin tapaan säteilevistä hiuksista.
Kiillottava spray-hoitoaine Shine Conditioner Spray, sarja seidentraum on ammattimainen hyvälaatuinen spray, joka hoitaa hiuksia ja antaa välittömästi kiiltoa.
Hoitava yhdistelmä, joka sisältää arganöljyn, macadamia-öljyn, salvian ja vehnän versoja, suojaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa ja sileyttä.
Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Upean kiillon saavuttamiseksi levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa tavalliseen tapaan.  Älä huuhtele.
Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa.
Koostumus merkitään pakkaukseen.