Keskivahva muotoiluvaahto Styling Mousse normal

16,74

Artikkeli: B22011
Tavaroiden saatavuus: Saatavana

Keskivahva muotoiluvaahto Styling Mousse normal, sarja volumenstar Hämmästyttävä hiusten volyyymi. Keskivahva muotoiluvaahto Styling Mousse normal, sarja volumenstar on erinomainen apulainen hiusten muotoilussa. Luotettava tuki ja elastisuus. Kampaus säilyttää muotonsa pidempään. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Käännä pullo ylösalaisin. Levitä tarvittava määrä kosteille hiuksille ja luo hahmo föönaamalla tai anna hiusten kuivua luonnollisesti. Varotoimenpiteet: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: voi revetä kuumennettaessa. Suojaa kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotulelle tai muille sytytyslähteille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa. Koostumus merkitään pakkaukseen.

Määrä:

Keskivahva muotoiluvaahto Styling Mousse normal, sarja volumenstar
Hämmästyttävä hiusten volyyymi.
Keskivahva muotoiluvaahto Styling Mousse normal, sarja volumenstar on erinomainen apulainen hiusten muotoilussa. Luotettava tuki ja elastisuus. Kampaus säilyttää muotonsa pidempään.
Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Käännä pullo ylösalaisin. Levitä tarvittava määrä kosteille hiuksille ja luo hahmo föönaamalla tai anna hiusten kuivua luonnollisesti.
Varotoimenpiteet: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: voi revetä kuumennettaessa. Suojaa kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotulelle tai muille sytytyslähteille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa.
Koostumus merkitään pakkaukseen.