2-vaiheinen spray-hoitoaine

24,80

Artikkeli: B12051
Tavaroiden saatavuus: Saatavana

2-vaiheinen spray-hoitoaine 2 Phases Conditioner, sarja pflegewunder Välittömästi vaikuttava hoitoaine antaa kiiltoa ja elastisuutta hiuksille. 2-vaiheinen spray-hoitoaine 2 Phases Conditioner, sarja pflegewunder antaa välitöntä, ammattimaista, hyvälaatuista hoitoa, säteilevää kiiltoa ja silkkistä elastisuutta hiuksille. B5-provitamiinia sisältävä hoitoaine on tarkoitettu kuiville, vaurioituneille ja kemiallisesti käsitetyille hiuksille. Helpottaa kuivien ja kosteiden hiusten kampaamista ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä. Kuitukerros silottuu, hiukset saavat säteilevää kiiltoa. Käyttö: ravista hyvin ennen käyttöä, jotta vaiheet sekoittuisivat. Silkkisen elastisuuden saavuttamiseksi levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa. Koostumus merkitään pakkaukseen.

Määrä:

2-vaiheinen spray-hoitoaine 2 Phases Conditioner, sarja pflegewunder
Välittömästi vaikuttava hoitoaine antaa kiiltoa ja elastisuutta hiuksille.
2-vaiheinen spray-hoitoaine 2 Phases Conditioner, sarja pflegewunder antaa välitöntä, ammattimaista, hyvälaatuista hoitoa, säteilevää kiiltoa ja silkkistä elastisuutta hiuksille. B5-provitamiinia sisältävä hoitoaine on tarkoitettu kuiville, vaurioituneille ja kemiallisesti käsitetyille hiuksille. Helpottaa kuivien ja kosteiden hiusten kampaamista ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä. Kuitukerros silottuu, hiukset saavat säteilevää kiiltoa.
Käyttö: ravista hyvin ennen käyttöä, jotta vaiheet sekoittuisivat. Silkkisen elastisuuden saavuttamiseksi levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.
Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa.
Koostumus merkitään pakkaukseen.